Vedoucí školní jídelny Alena Stloukalová: tel. 605 116 758
Pondělí 13.1.2025
Loupáček, ovoce, kakao (A: 01,07)
Polévka hrachová s krutony (A: 01,07,09)
Rybí filé na pórku, bramborová kaše, zeleninová obloha, čaj (A: 04,07)
Žitný chléb, zimní pomazánka, zelenina, mléko (A: 01,07,09)
Úterý 14.1.2025
Rohlík, sýrová pomazánka, ovoce, caro (A: 01,07)
Polévka s drožďovým kapáním (A: 01,03,07,09)
Krůtí maso na žampiónech, bramborové nočky, džus (A: 01,03,07,09)
Semínkový chléb s máslem obložený zeleninou a vajíčkem, mléko (A: 01,03,07)
Středa 15.1.2025
Jahodový jogurt, ovoce, čaj (A: 07)
Polévka hovězí s hvězdičkami (A: 07,09)
Kuře ala bažant, rýže, zel.př., čaj (A: 01)
Chléb, medové máslo, ovoce, mléko (A: 01,07)
Čtvrtek 16.1.2025
Chléb, lučina s mrkví, zelenina, bílá káva (A: 07)
Polévka z pečené mrkve (A: 07,09)
Zapečený květák s bramborem, okurkový salát, čaj (A: 07)
Podmáslový chléb s lučinou, zeleninový talířek, mléko (A: 01,07)
Pátek 17.1.2025
Podmáslový chléb, pomazánka rozhuda, zelenina, malcao (A: 01,06,07)
Polévka zeleninová s kukuřičnými vločkami (A: 01,07,09)
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny, mošt (A: 01,03,07,09)
Ovoce, banánové mléko, knuspi (A: 07)
Nápoje podávané v tomto týdnu: čaje zelené, ovocné, černé, bylinné, mléko, mošt, džus, voda
Ovoce a zelenina: rajče, paprika červená, žlutá, zelená, okurky, jablka, hrušky, banány, hroznové víno
Seznam alergenů:
1 Obiloviny obsahující lepek 2 Korýši a výrobky z nich 3 Vejce a výrobky z nich 4 Ryby a výrobky z nich 5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6 Sójové boby a výrobky z nich 7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 Skořápkové plody a výrobky z nich 9 Celer a výrobky z něj 10 Hořčice a výrobky z ní 11 Sezamová semena a výrobky z nich 12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci) 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14 Měkkýši a výrobky z nich |