Vedoucí školní jídelny Alena Stloukalová: tel. 605 116 758
Pondělí 17.11.2025
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý 18.11.2025
Chléb, česneková pomazánka, zelenina, caro  (A: 01,07)
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním  (A: 01,03,07,09)
Bulgur s tofu, sušenými rajčaty a jarní cibulkou, čaj ledový ‑mango  (A: 01,06,09)
Houska, nutelové máslo, ovoce, mléko  (A: 01,05,07,08)
Středa 19.11.2025
Tvaroh šlehaný s jogurtem a borůvkami, čaj  (A: 07)
Polévka sekyrková  (A: 01,07)
Obalované rybí filé, brambor, salát z čínského zelí, mošt  (A: 04,07,12)
Chléb s tvarohovou pomazánkou, zelenina, mléko  (A: 01,07)
Čtvrtek 20.11.2025
Žitný chléb, zimní pomazánka, zelenina, kakao  (A: 01,07,09)
Polévka zeleninová s quinoou  (A: 07,09)
Hamburské vepřové maso, houskový knedlík, 100% džus  (A: 01,03,07,12)
Celozrnná houska, špenátová pomazánka, ovoce, mléko  (A: 01,07)
Pátek 21.11.2025
Slunečnicový chléb, vajíčková pěna, ovoce, bílá káva  (A: 01,03,07)
Polévka hrachová  (A: 07,09)
Kuře na másle, bramborová kaše, ovocný kompot, čaj  (A: 07)
Podmáslový chléb, tvarohová pomazánka s mrkví, zelenina, mléko  (A: 01,07)
Dobrou chuť přeje paní kuchařka Lenka Trpišovská a Hana Doleželová

Nápoje podávané v tomto týdnu: čaje zelené, ovocné, černé, bylinné, mléko, mošt, džus, voda
Ovoce a zelenina: rajče, paprika červená, žlutá, zelená, okurky, jablka, hrušky, banány, hroznové víno

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

Kategorie: