Vedoucí školní jídelny Alena Stloukalová: tel. 605 116 758
Pondělí 17.11.2025
STÁTNÍ SVÁTEK
Úterý 18.11.2025
Chléb, česneková pomazánka, zelenina, caro (A: 01,07)
Polévka zeleninová se sýrovým kapáním (A: 01,03,07,09)
Bulgur s tofu, sušenými rajčaty a jarní cibulkou, čaj ledový ‑mango (A: 01,06,09)
Houska, nutelové máslo, ovoce, mléko (A: 01,05,07,08)
Středa 19.11.2025
Tvaroh šlehaný s jogurtem a borůvkami, čaj (A: 07)
Polévka sekyrková (A: 01,07)
Obalované rybí filé, brambor, salát z čínského zelí, mošt (A: 04,07,12)
Chléb s tvarohovou pomazánkou, zelenina, mléko (A: 01,07)
Čtvrtek 20.11.2025
Žitný chléb, zimní pomazánka, zelenina, kakao (A: 01,07,09)
Polévka zeleninová s quinoou (A: 07,09)
Hamburské vepřové maso, houskový knedlík, 100% džus (A: 01,03,07,12)
Celozrnná houska, špenátová pomazánka, ovoce, mléko (A: 01,07)
Pátek 21.11.2025
Slunečnicový chléb, vajíčková pěna, ovoce, bílá káva (A: 01,03,07)
Polévka hrachová (A: 07,09)
Kuře na másle, bramborová kaše, ovocný kompot, čaj (A: 07)
Podmáslový chléb, tvarohová pomazánka s mrkví, zelenina, mléko (A: 01,07)
Dobrou chuť přeje paní kuchařka Lenka Trpišovská a Hana Doleželová
Nápoje podávané v tomto týdnu: čaje zelené, ovocné, černé, bylinné, mléko, mošt, džus, voda
Ovoce a zelenina: rajče, paprika červená, žlutá, zelená, okurky, jablka, hrušky, banány, hroznové víno
Seznam alergenů:
| 1 Obiloviny obsahující lepek 2 Korýši a výrobky z nich 3 Vejce a výrobky z nich 4 Ryby a výrobky z nich 5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6 Sójové boby a výrobky z nich 7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 Skořápkové plody a výrobky z nich 9 Celer a výrobky z něj 10 Hořčice a výrobky z ní 11 Sezamová semena a výrobky z nich 12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci) 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14 Měkkýši a výrobky z nich |